Implants

Implants

Els implants dentals són arrels dentals artificials, fabricades normalment a base de titani químicament pur, que s’inserten el l’os del maxilar o de la mandíbula per substituir les arrels de les dents ausents. Els implants serveixen de suport a dents artificials  (pròtesis implantosuportades) creades a mida per a cada persona i ens ofereixen una solució segura per la substitució d’una o més peces dentals o estabilitzar dentadures protèsiques amb excesiva movilitat.

El titani és un metall biocompatible, anticorrosiu i sense propietats magnètiques, actúa sense interaccions químiques amb l’os ni la geniva, no danyen les dents adjacents i són extremadament resistents.

El resultat de l’implantologia és una dent artificial, perfectament funcional i amb una estètica adient a la boca en la qual s’implanta.

El principal avantatge dels implants dentals és la millora inmediata en la parla i la masticació, a més de millores estètiques que aporten un extra de seguretat i confiança en el pacient.

En principi qualsevol persona adulta pot posar-se implants si té bona salut i té l’ós adeqüat per soportar-ho. Realitzarem una avaluació prèvia de cada cas mitjançant l’història clínica del pacient, l’exploració física i proves radiològiques complementàries per tal de planificar un resultat satisfactori tant des del punt de vista funcional com estètic.

Els principals avantatges que ens ofereixen aquests implants són:

  • Absoluta biocompatibilitat i perfecta osteointegració.
  • Lleugers però durs: Es 4 cops més lleuger que l’or però a la vegada molt resistent i dur.
  • Tractaments uniformes amb només un metall: El titani s’utilitza tant en l’implant com en la pròtesi, així que podem rehabilitar utilitzant només un sol tipus de metall.
  • Gran precisió a las zones de interficie.
  • Baixa conductivitat tèrmica: Amb la qual cosa no presenta possibles problemes de sensibilitat com altres metalls (13.5 cops menys que l’or i 3.2 menys que el crom-cobalt).
  • Transllucidesa radiogràfica.
  • No hi ha afectació en el gust.
  • Ens permeten oferir per a cada cas varies possibles solucions, en funció de la quantitat d’os, dents remanents, comoditat per cada persona o motius econòmics.
  • En casos de poc os podem variar la angulació de l’implant sense afectar a la posició de la dent, ja que disposem pilars de diferents angulacions per corretgir la direcció de l’eix.

El manteniment dels implants és similar al de la resta de dents. Un cop col.locats, requereixen una bona higiene diària, evitar el tabac i una revisió anual a la Clínica.

La millor opció per reposar una dent perduda

No ho dubtis, demana cita ara!

Primera visita
Parking gratuit per pacients