Odontopediatria

Odontopediatria

La odontopediatria s’encarrega de la cura i tractament de les dents durant la infància. La salut oral és una part important de la salut general del nen. Es recomana que la primera visita de l’infant es faci aproximadament als 3 anys d’edat, quan s’hagi completat l’erupció dels 20 dents que componen la primera dentició.

Els problemes més freqüents de la salut bucal dels nens són la càries, afectacions dentals per traumatismes i alteracions en el creixement i desenvolupament bucodental. La càries, és actualment la malaltia crònica més freqüent en la infància i presenta greus repercussions en la salut general del nen, com dolor intens, infeccions facials que poden requerir tractaments d’urgències.

Un dels objectius durant el tractament dental és dirigir al nen perquè la seva actitud sigui positiva davant el tractament. Aconseguint la seva cooperació i confiança podrem crear un bon ambient dental, que el nen es porti una bona experiència, formant així una base per a futures interaccions positives amb l’odontòleg i l’equip instrumental odontològic.

Volem aconseguir que els nostres pacients infantils arribin a ser adults amb boques sanes i per a això és tan important la cooperació del nen com la tan apreciada ajuda dels seus pares.

No ho dubtis, demana cita ara!

Primera visita
Parking gratuit per pacients