L'alcalde Jordi Ballart va bridar per l'èxit de la Clínica Dental Sabatés

Carles Sabatés, un dentista del Segle XXI

– Article publicat el 27/01/2017 a MónTerrassa (elmon.cat) / Fotografies per Cristóbal Castro – (podeu veure l’original clicant en aquest enllaç)

Carles Sabatés al seu despatx
Carles Sabatés al seu despatx

Carles Sabatés Torres ha treballat a Vic i Campdevànol, ha estudiat a Catalunya, Galícia, Cuba i Estats Units, i ara ha decidit tornar a casa, a Terrassa. El resultat és la Clínica Dental Sabatés, al carrer de Prim 88, local 7 (Parc Segle XXI) -cdsabates@gmail.com i 615638179-.

L'alcalde Jordi Ballart va brindar per l'èxit de la Clínica Dental sabatés
L’alcalde Jordi Ballart va brindar per l’èxit de la Clínica Dental Sabatés

Carles Sabatés ofereix un tracte personalitzat i de confiança en un ambient comfortable. Un lloc on el benestar del pacient és el més important i on es dona cobertura a totes les especialitats.

Entre els detalls d’aquest nou espai que sorprenen hi ha els televisors. Fins aquí cap novetat, perquè és un aparell que es pot trobar a altres consultes. Però en aquest cas se situen al sostre, i els pacients poden gaudir de la pantalla mentre reben el tractament.

Un dels detalls més impactants, la "tele" al sostre
Un dels detalls més impactants, la “tele” al sostre

La clínica es va inaugurar el 13 de gener, amb la presència de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i del regidor Amadeu Aguado, entre altres personalitats de la ciutat. Totes les sales es van omplir i els visitants van poder descobrir aquest nou centre de salut modern i amb un disseny del segle XXI.

L'alcalde de Terrassa Jordi Ballart i el regidor Amadeu Aguado amb Carles Sabatés
L’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i el regidor Amadeu Aguado amb Carles Sabatés

En Carles sempre havia volgut treballar en salut i atenció a les persones, des que era petit, i les opcions eren la Medicina i l’Odontologia. I va triar. “No m’en penedeixo. Faig el que m’agrada, i ara en un lloc propi i situat en un lloc privilegiat de Terrassa”.

Gran ambient el dia de la inauguració
Gran ambient el dia de la inauguració

Llicenciat en Odontologia (a Santiago de Compostel·la) amb màsters en implants (Escola Superior d’Implantologia de Barcelona) i rehabilitació oral (Universitat de Barcelona) aquest jove terrassenc (acaba de fer 41 anys) té entre les seves grans aficions el tir amb arc. Ha estat campió de Catalunya i ha fet podis en campionats estatals.

Les paraules de Carles Sabatés sobre el que ofereix la seva clínica són molt clares: “Volem que els pacients se sentin com a casa. No són un número, són persones, i ens preocupem per elles i per la seva salut, que és el més important. Estem sempre al seu costat per a tractar-les i, si s’escau, assessorar-les. La confiança, a parer meu, és fonamental.”

NOM: Clínica Dental Sabatés

LLOC: carrer de Prim 88, local 7 (Parc Segle XXI)

MAIL: cdsabates@gmail.com

TLFN: 615638179

PÀRKING GRATUÏT (Centre Comercial Segle XXI)